dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Reštaurácie a iné gastro prevádzky už môžu od 3. januára 2022 otvoriť interiéry, kapacitu musia obmedziť na 50 percent

4.1.2022, Zdroj: SITA

Podnikatelia v gastronomickom sektore môžu otvoriť interiéry svojich prevádzok pre verejnosť od 3. januára 2022. Ich kapacita môže byť obsadená najviac do 50 percent. Do reštaurácií a iných stravovacích zariadení sa podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR dostanú len očkované osoby a tie, ktoré ochorenie COVID-19 prekonali. Informovala o tom

Prístup ZADARMO k tomuto dokumentu majú len registrovaní užívatelia portálu SZČO portal.
Registrovať

Pravidelné spravodajstvo

alebo prihlásiť.

Zatriedenie dokumentu
Zatriedenie dokumentu
Vzťahuje sa k typu informácie:
Vzťahuje sa k obdobiu platnosti:

Nedostupné pre váš modul.

AI asistent